Onze foodtruck

Alle praktische info om kwaliteit te garanderen
en uw gasten vlot te bedienen

GELEGENHEDEN

Plan je een verjaards- of trouwfeest, een babyborrel of heb je een goede reden om het leven te vieren? Wij verassen je gasten graag in de comfort van uw privé-domein met lekkere hapjes en maaltijden geïnspireerd op de Indische keuken.

Ben je op zoek naar een originele manier voor uw bedrijfsfeest of wil je je werknemers trakteren op een verdiende hap? Onze foodtruck en cateringdiensten zijn ook beschikbaar voor professionele bijeenkomsten.

Je organiseert een festivals, markt of publieke event? Wij vieren graag mee met onze foodtruck en festival-proof-gerechten.

ELK MOMENT VAN DE DAG

O ja en we werken niet met een strikt menu of uur. U kiest uw gerechten voor elk moment van de dag. We verzorgen voor elk moment van de dag: ontbijten, lunchen, brunchen, apero's, avondmaaltijden en nog latere avond-snacks. Laat ons weten wat uw gelegenheid is en we bespreken samen wat de meest passende formule is voor uw feest.

TRUCK SPECIFICATIES

Onze truck vraagt een plekje van 4 meter lang, 2 meter breed en 2.5 meter hoog. Indien we op de openbare weg staan, is toelating van de lokale gemeente nodig. Onze truck is elektrisch gekeurd en we zijn in het bezit van een licentie van het FAVV (voedselagentschap veiligheid), daarnaast zijn we ook voorzien op de voorschriften van de brandweer.

 

We geloven dat een gezonde geest huist in een gezond lichaam en daarom kiezen we ervoor om enkel met natuurlijke en verse ingrediënten te werken. Bewerkte, geraffineerde voedings- en bewaarmiddelen worden niet gebruikt. Alles is huisbereid en we koken met aandacht en liefde om net die extra smaak aan je eten te geven.
Foodtruck-Indische Keuken-Madame Curry-Gezond-Kom met koriander-Vegetarisch-Vegan